Archives for June 2016

Takime në Serbi për Sigurinë dhe Bashkëpunimin Rajonal

 

IMG-20160531-WA002Kryetari i Partisë Republikane zoti Ftamir Mediu, së bashku me deputetë të tjerë të Kuvendit, morën pjesë në Takimin Ballkanik për Bashkëpunimin Rajonal në Beograd. Në këtë takim përvec autoriteve dhe deputetëve të rajonit, morën pjesë dhe kongresmenë Amerikane dhe deputetë të Bundenstagut Gjerman.
“Bashkëpunimi rajonal, mirëkuptimi dhe respektimi i qytetarëve dhe realitetit të ri ballkanik është rruga drejt së ardhmes evropiane…. Read More