Archives for November 2016

PR: Dekorimi i nacionalistëve i vonuar, Rama vazhdon luftën e klasave

img_20161104_093621_editNisur nga debati i fundit rreth dekretit të Presidentit të Republikës për dekorimin e 67 nacionalistëve të vrarë në tetor të vitit 1943 nga brigada partizane nën drejtimin e Mehmet Shehut, Partia Republikane e vlereson si një veprim të drejtë, por të vonuar në kohë dekorimin e nacionalistëve, pasi është në kompetencat kushtetuese të Presidentit të Republikës që të vlerësojë dhe të dekorojë të gjithë ata që ai vlerëson se për kontributin dhe vlerat që kanë, e meritojnë një vlerësim të tillë. Në rastin konkret kemi të bëjmë me nacionalistë ….. Read More